OM OSS

Teater ACTA produktion skapar teater och film.

Vi har vår bas i Göteborg och våra scenkonstföreställningar spelas över hela Sverige. Ofta arbetar vi i gränsöverskridande format med teater, dans, filmproduktioner och livemusik i samma föreställning.

Vi startade hösten 2003 med utgångspunkten att skapa teater för unga vuxna som berör och öppnar upp för debatt. 2013 producerade vi vår första film och i samband med det bytte Teater ACTA namn till Teater ACTA produktion.

Vi vill lyfta brännande aktuella ämnen i våra produktioner, där frågorna, inte svaren är det viktigaste. Historierna är på allvar, men humorn får alltid ta stor plats.

Våra scenkonsföreställningar riktar sig framförallt till barn och ungdom. Våra filmer är för vuxna. 

TILLGÄNGLIGHETSINFORMATION

Just nu spelar vi våra föreställningar på olika arenor. Vi är noga med att tillgänglighetsanpassning och att rullstolsplatser finns på våra olika spelplatser. Meddela oss antal rullstolsplatser vid gruppbokning.

På utvalda föreställningar kan vi erbjuda teckentolkning, detta framgår i dessa fall i vår spelplan. 

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är i behov av speciella förutsättningar inför din bokning eller ditt besök.  Vi för en ständig dialog kring hur vi tillsammans kan ta oss an ett specifikt behov. Kontakt: 0707-794887

TEATERCHEFER

Anna Mercedes Bergion och Susanna Zacharoff.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

ANNA MERCEDES BERGION – Skådespelare, Dramatiker, Konstnärlig ledare

SUSANNA ZACHAROFF – Skådespelare, Författare, Konstnärlig ledare

ELIN FROST – Manusförfattare

MICHAELA BERNER – Skådespelare

JOHANNES BERGION – Musiker och kompositör