OM OSS

Teater ACTA produktion skapar teater och film.

Vi startade hösten 2003 med utgångspunkten att skapa teater för unga vuxna med brännande aktuella ämnen som berör och öppnar upp för debatt. 2013 producerade vi vår första film och i samband med det bytte Teater ACTA namn till Teater ACTA produktion.

Vi vill visa vanliga människor i våra verk, som drömmer, älskar och som publiken kan bli vän med. Ett skådespel på liv och död, där frågorna, inte svaren är det viktigaste. Och där humorn alltid får ta stor plats. Ofta arbetar vi i gränsöverskridande format med teater, dans, musik och filmprojektioner i samma projekt.

TILLGÄNGLIGHETSINFORMATION

Just nu spelar vi våra föreställningar på olika arenor. Vi är noga med att tillgänglighetsanpassning och att rullstolsplatser finns på våra olika spelplatser. Meddela oss antal rullstolsplatser vid gruppbokning.

På utvalda föreställningar kan vi erbjuda teckentolkning, detta framgår i dessa fall i vår spelplan. 

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är i behov av speciella förutsättningar inför din bokning eller ditt besök.  Vi för en ständig dialog kring hur vi tillsammans kan ta oss an ett specifikt behov. Kontakt: 0707-794887

TEATERCHEFER

Anna Mercedes Bergion och Susanna Zacharoff.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

ANNA MERCEDES BERGION – Skådespelare, Dramatiker, Konstnärlig ledare

SUSANNA ZACHAROFF – Skådespelare, Författare, Konstnärlig ledare

ELIN FROST – Manusförfattare

MICHAELA BERNER – Skådespelare

JOHANNES BERGION – Musiker och kompositör